Основною конструктивною та скульптурною складовою у проектуванні приміщення стала залізобетонна балка, що проходить через 3 поверхи і закінчується на останньому 10-му поверсі, вдало вписуючись у загальний інтер’єр офісу. Його простір ми зробили максимально відкритим, ізолювавши переговорні кімнати та кабінет керівника скляними перегородками. Кухню із зоною відпочинку об’єднали в окремий закритий блок, облицьований кортеновою сталлю.

Сталь у поєднанні з дерев’яними стільницями з цільного дубового масиву та теплим зональним освітленням контрастує з бетонними стінами та конструктивними елементами, що забезпечує необхідну для роботи привітну атмосферу. Таким чином, відштовхуючись від специфіки діяльності компанії, пов’язаної з аналітикою, ми створили аскетичний і стриманий інтер’єр без зайвих елементів з основним акцентом на ергономіку та комфортне перебування працівників на робочому місці.